Click and Win

Friday, February 25, 2011

TAK BERBALOI DAN BERBALOI BALOI

Sebenarnye entry nih nk ditaip sejak ahad mggu lepas lg,,tp asik tertunda je, bizi bizi biizziiii PLUS demam ouch, x pepasal~~ hahaha
ape pon tak boley la,, u cakap i kejut, i cakap u kejut~~ hadoi aii, ku masih ingatin~ leceh ouh demam2 nih, abis sume2 planing terabur, hancur, hancuss~ tp apekan daya, kalau takot dilambungg la ombakk~ serahkan anak kau kepada aku.... jangan berumah ditepi laa pantai~ ops, kenapa ade kes anak2 nih..hahaha(remixx!)

kes pertama..... TAK BERBALOI BALOI..

memang tak berbaloi ouh, study giler4, tp lom sampai tahap giler laa, yg hebat uh, siap deactive mukebuku aku uh,, punyer laa giler nk study en,, hahaha. x pernah2 tutorial aku wat sume, kali nih aku kasi settle ouh,, giler x ??? x giler en... utk menambahkan giler lagi, siap tak berape nk tidow la @ tidow2 ala2 cicak pokkek en...giler x?? lom cukup giler ke?? adoi aiii,, ku masihh ingatin~~
skali en, masuk hall ( biasenye hall nih sejuk giler, tahap dewa2, 2 yg da stanby baju tebal ala2 eskimoo, bebulu2 2 en,, tp ari uh, da mcm dlm oven da,, sistem perpeluhan dijana begitu baek skali, sihat aku..hahaha, x pasai pasai..adoi aii, ku masih ingatin~~ ) keterangan sampingan saje  
berbalik kepada topik asal... mmg x berbaloi la en, tgk soklan, pelik je, pejam celik, celik pejam..masih same.. x berubah.. adoi aii, ku masih ingatin~~



setengah jam bebelur sat.. tgk dak expert @ master depan aku pon agak bebelur, tp die pulih cepat sikit dari aku..haha..arghhhh.... pulunnn..nseb bek ley la buat en...tp betol ke x uh, len citer laa..pedulik~ hahahaha

pengajaran disini,, jgn study hard, study la smart..hokeyh! hahaha (aku rse da cukup smart kowt! haha )



kes keduaa~~ BERBALOI BALOI....

malam uh, malam sebelom test.....sempat layan DOMINO ouh,,giler kaya..hahaha. 3 large, 3 small... hadoii aiii, ku masih ingatin..giler x giler la kn...tp jgn salah paham, layan 5 owg, bukan sowg2..hahaha. tp 2 da dikire giler ouh,, byk ouh, da la mule2 salah paham, nie sume2 sebab kes kupon la nih,, ingt beli 1 percuma 2 hahahaha ( dapat la pulak enn.. adoi aii, ku masih ingatin~~ )
x pasai2 kne kuar duit lebey,, tp terima kasih kepada membe aku CON (nama panggilan saje ) kerana mensapport kami yg kesengkekkan ini ( tp x sedar diri nk layan domino gk )...hahaha.. pulonnn, abes ouh, tinggal kotak je..hebat4..haha

nie antara bukti2 yg terkumpul dan yg berjaya ditemui oleh en conan edagawa (betoi kn?? )



nie pandangan hadapan kedai DOMINO tersebut.....


inilah EN CON @ owg kaya @ paria @ ade spot rim kilat2...hahahahaa
(jgn marah CON )



nie bukti aku pon makan gk..hahahaha




pengajaran disini... kaji dulu kupon2 tu, ape sebenarnye yg ditawarkan (skema ouh..haha)

p/s :: mood :: x tau nk taip ape.....

3 comments:

Plankton Seksii said...
This comment has been removed by the author.
bact said...

perghh..
p makan dadu tak ajak siot..
hahhah















.sama la..men jawab je math ari tu..
hahhaha

rey fareed said...

hahaha..con payung separuh..lau x, x mampu..kakaka




smo la kita!haha